J E N N Y P E R S S O N

Jag heter Jenny Persson och är 19 år, kommer från den lilla sommarstaden Norrtälje. Jag går just nu tredje året på Stockholms Estetiska Gymnasium och dansar på Alhankolinjen/BASE23 på kvällstid. Följ med i min vardag som handlar om dans, balett, träning och hälsa.

i ett sommar-Sverige

Publicerad 2015-06-17 21:32:42 i Allmänt,

Är så himla glad över att vara hemma och spendera sommaren med familj och vänner, så mycket glädje. Att få äta glass på söder, möta solen i gamla stan, känna doften av vatten och framförallt blommor. Gå på kullerstensgator i högklackat, träffa min mormor och fira studenten, fira in sommaren. Fira att man är 20 år och ska ta vara på livet, dricka kaffe i massvis, njuta av solens strålar i ett sommar-Sverige och nu är sommaren är här så låt oss ta vara på den och festa in i gryningen med människor vi tycker om och människor vi lär känna, vara open-minded och sprida kärlek i vår närväro. Sommaren 2015 har bara börjat, let's go!
Gratis glass med Felicia på söder efter två möten med både Emilio och Rasmus som är våra förra klasskamrater, mycket trevligt och mycket gott. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela