J E N N Y P E R S S O N

Jag heter Jenny Persson och är 19 år, kommer från den lilla sommarstaden Norrtälje. Jag går just nu tredje året på Stockholms Estetiska Gymnasium och dansar på Alhankolinjen/BASE23 på kvällstid. Följ med i min vardag som handlar om dans, balett, träning och hälsa.

SHEINSIDE

Publicerad 2014-07-23 19:17:00 i Allmänt,

En ny sida som har kommit upp i mina ögon är sheinside, en hemisda som säljer kläder till sjukt himla bra priser. Jag har länge suttit och lagt i kläder i shoppingbagen, men inom en snar framtid blir det verkligen till att skicka iväg en beställning. De har allt från blusar till shorts till accessoarer, till rimliga priser för en stuent?! händer det här? ja det gör ju faktiskt det. Jag var tvungen att visa mina favoriter, jag stendiggar dessa blusar eftersom att jag är en liten blustjej. Ljusa färger nu på sommaren till ett par snygga shorts är ju verkligen guld, eller en söt klänning till ett par klackar, eller varför inte en partydress till kvällen. De har så mycket snyggt att jag blir helt ivrig haha!
 
 
Jag har fastnat för tröjor eller blusar som är med öppna axlar!!! det är så fint nu till sommaren när det är varmt och härligt. Jag rekommenderar verkligen att ni, mina läsare, kikar in på deras sida! :)
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela